cadeau voor papa - pa-pa kleding - papa worden -

Tegenslag of beproeving? niet altijd van een leien dakje.

Het is al een tijd geleden dat er een blog is gepost op Pa-Pa.net. Daar moet verandering in komen. Een blog waarin wij jullie meenemen op onze reis. En hoe leuk wij dit verhaal ook willen maken.. Kan dit helaas niet altijd.

Sinds ons merk Pa-Pa eind juni gelanceerd is, is er veel gebeurd. Wij hebben ontzettend veel lieve reacties gekregen van familie, vrienden en onbekenden. Al snel heeft de media contact met ons opgenomen en is ons verhaal in 4 kranten terecht gekomen, zijn wij op tv geweest bij editie NL, Flevonieuws, Hart van Nederland en staat ons verhaal online bij het AD en editie NL. De leuke reacties veranderden in haat.

Nare en gemene berichten met de boodschap dat twee mannen niet voor een kind kunnen zorgen. Dat wij niet goed genoeg zijn voor zo’n belangrijke opgave. Dit raakt ons, zij kennen ons niet eens. Ongeacht de haat geeft mij dit kracht. Kracht om te laten zien dat wij dit kunnen. Dat het ons lukt om genoeg geld op te halen en te verdienen met onze kledinglijn. Het geeft mij kracht om te bewijzen dat, als wij een kind hebben, wij hier heel goed voor kunnen zorgen.

Dat wij de liefde, geduld en rust in ons hebben als een goede moeder, een goede basis kunnen bieden als een hetero stel en de gekheid, actie en sportiviteit van een vader in ons hebben. Sterker nog, ik denk dat wij als papa’s meer kunnen bieden dan menig ander hetero stel. Een kind bij ons komt in een warm, liefdevol en veilig huis, een cadeau voor elke papa.

De dagen worden donkerder.

Ons droomscenario is dat we met al onze inspanningen onze dromen waar kunnen maken en ons gezin compleet.

De dagen worden donkerder en de temperatuur wordt kouder. Je houdt ervan of niet. Wat je door de dagen helpt is warmte. Een dekentje op de bank, kaarsen aan, maar vooral lekkere warme kleding. (Op zoek naar een cadeau voor papa? Kijk even in onze shop!) 

Een goede sweater of hoodie in je kast kan je in deze tijd niet missen. Het is daarom ook logisch dat deze producten meer moesten komen bij Pa-Pa.

Wij zijn al een tijdje aan het kijken hiervoor. Een sweater of hoodie, wel met zakken of niet, felle kleuren of basic kleuren. Uiteindelijk is het ons gelukt en wat zijn wij blij met de keuze. Na een levering (die te laat kwam) werden wij super enthousiast. De kleding is binnen en wat is het gaaaaaaf! Deze blijdschap verdween snel toen wij de kwaliteit beter bestudeerden. Je ziet de broosheid van het logo. Dat zal inhouden, een paar keer in de wasmachine en weg. Dat moet natuurlijk niet.

Wij betalen veel geld voor goede, kwalitatieve producten die nog duurder verkocht moeten worden. Dit kunnen wij niet verkopen. De blijdschap is weg en de helft van de producten zijn retour gestuurd. Erg jammer, vooral omdat dit de vorige keer ook gebeurde. Niet te lang in het negatieve blijven hangen en verder gaan. Ik heb contact opgenomen met een vriend en gevraagd of hij model wilde staan voor de kleding die wel goed was. Een aantal dagen later kwam hij langs en hebben wij mooi promotiemateriaal gemaakt.

Weer een paar dagen later en wij kregen de overige kleding binnen. Met veel trots zie ik de mooi gekleurde roze en lichtblauwe kleding in de doos liggen. Ik word meteen weer ontzettend blij. Maar dan.. Wat is dit.. Het logo ziet er precies hetzelfde uit als hoe wij ze in eerste instantie binnen kregen. Nu zitten wij op het moment dat wij keuzes moeten maken. Stoppen met de huidige contacten in de textielhandel? Maar wat als wij geen andere contacten kunnen leggen omdat wij zo’n klein merk zijn? Wachten met de winterkleding online brengen totdat alles geregeld is zoals wij voor ogen hadden?

Wij hebben geen idee hoe nu verder. Maar stap voor stap gaan wij door. Naast de kleding die wij online hebben wordt de webshop aangevuld met 3 nieuwe hoodies en 1 joggingbroek. Hopelijk volgt de resterende kleding snel, want dit zijn de mooiste kleuren van allemaal.

In totaal hebben wij sinds Pa-Pa gestart is 2 leveringsproblemen en 3 kwaliteitsfouten in de bestellingen gehad. Hoe meer tegenslagen wij krijgen, hoe oneerlijker ik het vind. Hoezo moeten wij zo’n grote strijd leveren voor onze droom terwijl voor zoveel mensen dit doel zo makkelijk haalbaar is?

Ondanks alles houd ik hoop, ik vertrouw erop dat ons dit gaat lukken.

What doesn’t kill you makes you stronger.

Liefs, Rick.

cadeau voor papa - pa-pa kleding - papa worden -
Logo Pa-Pa

2 gedachten over “Tegenslag of beproeving? niet altijd van een leien dakje.”

  1. Lieve Rick en Walther,

    Ik hoop van harte dat er over een tijd een kind bij jullie mag wonen.
    Het kind komt dan in een liefdevol, warm nest en kan geen betere ouders wensen.

  2. Heej mannen, zoals boven aan staat vermeld is dit jullie reis. Een reis vol belevenissen en uitdagingen. Een reis waarin je nieuwsgierig, verwonderd, verrast zult zijn, waarin je onbegrip, domheid, lompheid en onwaarheden zult ervaren. Hobbels waar je sterker en blijer van wordt. Je zult wandelen met bekenden en onbekenden. Met mensen die de hele reis uitzitten en mensen die alleen ff aanwippen. Mensen die geven en nemen, die delen of zelf houden. Je zult vallen, maar dat is niet erg want jullie zullen altijd opstaan. Licht wint immers altijd van het donker. Liefde altijd van de haat. Ik leerde van mijn ouders dat ons nooit een kalme reis is beloofd maar wel een behouden aankomst.
    Blijf kijken naar jullie droom met je hoofd omhoog en zwaai naar diegene die niet mee willen, wens ze een goede reis. Wij varen en dromen mee😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen