Over ons

Pa-Pa is ontstaan door de droom naar een eigen gezin.

Ruim 7 jaar geleden hebben wij (Walther & Rick) elkaar leren kennen. Wij wonen nu 5 jaar samen waarvan de laatste 2 jaar we ons gesetteld hebben in een koophuis in Almere.  De laatste tijd krijgen wij steeds meer de behoefte/ het gevoel een gezin te willen starten.

Voor een homokoppel in Nederland is dit niet makkelijk. Hoe tolerant Nederland ook zegt te zijn voor homo’s, is het nog elke dag een strijd zichzelf te kunnen zijn, in een wereld die voornamelijk is ingericht voor hetero’s. Door een gezin te willen starten weten wij dat we een nog grotere strijd moeten gaan leveren die ook erg prijzig is. De kosten liggen tussen de 50.000 en 100.000 euro. Dit is een enorm groot bedrag. Om onze droom te verwezenlijken is het merk Pa-Pa ontstaan. Een merk waarvan de volledige winst naar onze kinderwens gaat, zodat we hopelijk in de toekomst een liefdevol gezin kunnen zijn.

wie zijn wij?

De gezichten achter pa-pa

De droom naar een eigen gezin verwezenlijken

Hej, ik ben walther

In 1989 ben ik geboren in het kleine dorpje Noordeloos. Ik heb de opleiding bloem en design gevolgd.

Na mijn opleiding heb ik gewerkt in verschillende bloemenwinkels en gewerkt aan een aantal projecten. Later heb ik mij om laten scholen als persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg. Dit doe ik nu al een aantal jaar met liefde en passie. Het bloemistenvak beoefen ik nog steeds, maar nu meer als hobby. Verder klus ik graag in en rondom het huis en met de adviezen van mijn vader, kan ik zeggen dat ik hier steeds beter in wordt. In 2013 kreeg ik een relatie met Rick. Ons koophuis in Almere hebben wij in 2019 gekocht. Thuis hebben wij een hond genaamd Merlot en een kat Sammy.

Wist je dat..

Ik bijna elke dag wel iets van chocolade eet?

Wist je dat..

Ik al jarenlang elke avond om 20.00 stipt GTST kijk?

Logo Pa-Pa

Hi, ik ben rick

In 1992 ben ik geboren in Breukelen. En van kinds af aan heb ik een grote liefde voor dieren.

Zo was het geen verrassing dat ik de studie management dierverzorging ging volgen in Barneveld. Direct daarna heb ik mijn kennis uitgebreid door te gaan doorstuderen voor paraveterinaire dierenartsassistent. Dit vond ik zo leuk dat ik terecht kwam bij het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. Gedurende 5 jaar was ik daar vooral te vinden in de operatiekamer waar we de honden en katten hielpen met orthopedische problemen. De medische zorg vond ik zo leuk dat ik vorig jaar de dieren heb geruild voor de mens. Ik volg de studie voor anesthesiemedewerker en werk daarbij in het Tergooi ziekenhuis in Hilversum en Blaricum.

Wist je dat..

Ik elke ochtend een boterham met pindakaas & hagelslag eet?

Wist je dat..

Ik ontzettend gek ben op sushi?

Pa-pa
Pa-Pa is kleding die makkelijk, goed, mooi en lekker zit. Het is kleding wat je aan doet na een dag hard werken. Thuis komt bij het gezin, pak uit, Pa-Pa aan en tijd voor je gezin. Het is kleding wat je draagt als je als Pa en Pa je kind naar school brengt, een dagje naar de dierentuin gaat of gewoon met elkaar op de bank zit.
Winkelwagen