The first week..

The first week.. 

De eerste week van Pa-Pa.net zit erop! Ons verhaal staat een week online op de website en socials. Wij zijn overspoeld met positieve en lieve reacties. Reacties van familie, vrienden en ook van mensen die wij niet kennen. Naast de lieve reacties hebben ze onze producten gekocht en geld gedoneerd via de website.

‘Ik ben zo blij verrast’ denk ik terwijl ik de berichtjes lees in mijn inbox. Naast de lieve reacties van mensen kregen wij ook veel tips. Mensen die meedenken en ons willen helpen met onze reis naar een kindje toe. Zal ik je helpen met de socials en wat tips geven, vraagt Eline die werkzaam is bij advocaatscore, waar zij de werkzaamheden rond de social media verricht. Misschien kunnen wij koekjes verkopen met jullie logo erop zegt Yardena van KOEK&More. Een kennis van mijn moeder heeft twee kinderen geadopteerd en is ondernemer, hij gaat nadenken over de marketing, zegt Walther.

Op het journaal, en helemaal in de corona tijd hoor je zoveel negatief nieuws. Oorlog, natuurrampen, moord en nog veel meer. Soms denk ik wel eens, waar gaat dit heen met de mensheid. Maar na al deze berichtjes heb ik het gevoel dat de mensheid het waard is, dat er zoveel mooie, lieve en goede mensen op de wereld zijn. Mensen die niet alleen aan zichzelf denken maar ook aan anderen!

papa worden, adoptieproces, draagmoeder, kindje adopteren, ivf, adoptie traject, homo stel adopteren,

Deze week zijn Walther en ik naar Utrecht en Amsterdam gegaan..

 In de auto met al onze Pa-Pa shirts, Merlot de hond en een flesje water hebben we mooie plekjes in de stad opgezocht.

Mooie plekjes om promotiefoto’s te maken voor de webshop en de social media. En wat zijn de foto’s gaaf geworden!

De verkoop van kleding en de donaties gaat beter dan gehoopt. Deze week hebben wij ongeveer €3000,- opgehaald. Zo’n hoog bedrag had ik gehoopt maar niet verwacht. Ik ben zo blij, maar kan niet te lang in het positieve blijven hangen, want ik moet al kijken naar volgende week. Het is logisch dat je de eerste week veel berichtjes krijgt en er veel producten verkocht worden. Maar hoe gaat dit volgende week? Of volgende maand? Dan kent iedereen onze website en ons verhaal. Al onze vrienden en familie hebben dan al een product gekocht. Hoe kunnen wij ons dan staande houden? Hoe kunnen we dan geld generen voor ons doel om een kindje te kunnen krijgen via draagmoederschap of adoptie. Geen idee! Wij gaan ons verhaald blijven delen, leuke foto’s, blogs en vlogs delen en hopelijk groeit zo ons bedrijf en krijgen wij meer volgers op de socials. Wie weet kunnen wij over een aantal weken, een bekende Nederlander vragen om ons te helpen. Ons helpen met het delen van ons verhaal. Dat zou zo gaaf zijn.

Heb jij een idee om ons te helpen? Wil jij ons helpen met de marketing? Met de social media? Of een andere samenwerking beginnen? Laat het ons weten via het contactformulier of via een persoonlijk berichtje op de social media.

Liefs, Rick.

Logo Pa-Pa

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen