Trajecten

Logo Pa-Pa
Voor homostellen is het in Nederland lastig een gezin te vormen..

 In Nederland ongeveer 25.000 kinderen op in een ‘Roze gezin’. Het wordt nog niet overal geaccepteerd. Ook zijn er veel professionals die een andere opvoedsituatie niet accepteren en ‘ons’ niet als gelijkwaardig zien aan een heterogezin. Ook worden mannen vaak minder gewaardeerd als opvoeder dan vrouwen.

Er zijn een aantal verschillende trajecten om een gezin te kunnen beginnen. Helaas zijn er voor homostellen vaak vele beperkingen en zijn er hoge kosten aan verbonden. We leggen per traject uit wat het inhoud voor homostellen.

 

 

 

Thuis kom je bij je gezin.

Pa-Pa is er voor iedereen, maar net iets meer voor pa & pa

Adoptie

In 2019 zijn 376 verzoeken tot adoptie ingediend, waarvan 343 voor een eerste kind en 33 voor een tweede of volgend kind.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie.

Pleegouders

In 2019 verbleven 23.272 kinderen en jongeren in een pleeggezin.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie.

Co-ouderschap

Als homostel moet je toevallig een vrouw tegen komen waarmee je het traject wilt aan gaan. Het is in Nederland namelijk verboden om hierover te adverteren.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie.

Draagmoederschap

Het VUmc krijgt gemiddeld twintig verzoeken per jaar om in aanmerking te komen voor een draagmoederschapstraject en per jaar worden er ongeveer tien paren in behandeling genomen.

Meer weten?

Klik hier voor meer informatie.

Volg ons!

Pa-Pa is ontstaan door de droom naar een eigen gezin

Een merk waarvan de volledige winst naar onze kinderwens gaat, zodat we hopelijk in de toekomst een liefdevol roze gezin kunnen zijn.

Onze
Shop

De echte klassiekers en onze stiekeme favorieten.

De heerlijke Pa-Pa t-shirts zijn een musthave voor in elke kledingkast.

Deze truien doen meer dan je alleen warm houden!

We hebben nog veel meer dan alleen kleding!

T-shirt Pa-Pa

Uniseks t-shirt met ingezette mouwen, Pa-Pa logo op de borst en een breed dubbel sierstiksel onderaan de mouwen en onderaan het lijfje.

T-shirt Pa-Pa

Draagtas van verstevigde stof met het Pa-Pa logo centraal. Lange hengels met verstevigd kruis en een hoogwaardige afwerking.

Winkelwagen